Bravilor Bonamat Esprecious 21L kennismaking

il Caffè levert de Esprecious 21L met 10% korting als kennismaking...

Esprecious 21l
il Caffè levert de Esprecious 21L met 10% korting als kennismaking.

Esprecious 21l

20 June, 2017

NU verkrijgbaar bij il Caffè met 10% korting

Bij Il Caffè ESPRESSO SERVICE!

Onze showroom is iedere werkdag open 8:30 tot 16:30 uur. Ook kunt u vaak op zaterdag tot 12:30 uur terecht (maak wel eerst een afspraak).

Met enige trots presenteren wij de nieuwe Esprecious espressomachines. Deze versie is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de FreshMilk melkschuimer.

De nieuwe Esprecious is verkrijgbaar voor twee verschillende toepassingen:

  • Topping (melkpoeder); melktoevoeging via instantcanister (Esprecious 11, 12 en 22)
    Beschikbaar vanaf maandag 3 juli a.s.
  • Literpakken houdbare melk; melktoevoeging via FreshMilk melkschuimer (Esprecious 11L en 21L)
    Nu beschikbaar

Let op! De Esprecious 11L en 21L worden standaard zonder FreshMilk-unit geleverd. Deze dient u apart te bestellen.


Uitfasering

De huidige Esprecious 11, 12, 21 en 22, zoals hieronder afgebeeld, worden in de komende weken uitgefaseerd.

FreshMilk melkschuimer

De Esprecious 11L en 21L kunnen direct op een FreshMilk-unit worden aangesloten. Het koelsysteem in de FreshMilk houdt de literpakken melk constant op 4ºC. De FreshMilk zorgt er vervolgens voor dat alle melkgerelateerde dranken met verse melk worden bereid. Binnenin de Esprecious vindt u één groot instantcanister voor cacao.


Esprecious 11L/21L


FreshMilk

De FreshMilk van Bravilor Bonamat is speciaal ontwikkeld voor de Esprecious espressomachine. De koelkast houdt de verse melk constant op 4ºC. De frother (melkschuimer) in de Esprecious zorgt vervolgens voor het luchtige melkschuim. Een ronddraaiend proces van verse koude melk, stoom en lucht zorgt voor de perfecte smaak en schuimlaag. Het grote voordeel van de FreshMilk is dat deze direct wordt aangestuurd door het touchscreen van de Esprecious. De dagelijkse spoel- en reinigingsactiviteiten worden ook via het touchscreen gecommuniceerd, zowel visueel als akoestisch. Steeds meer mensen willen écht genieten van hun latte, verse melk draagt absoluut bij aan de ultieme koffiebeleving!

Hygiëne

Wanneer u kiest voor verse melk is hygiëne logischerwijs belangrijk. Bravilor Bonamat heeft service en onderhoud zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Het automatische spoelprogramma van de FreshMilk zorgt ervoor dat de melkslangen en frother met regelmaat schoongespoeld worden. Hierdoor blijft de in-cup kwaliteit hoog en de smaak van uw drank constant. Vanuit hygiënisch oogpunt is een afvoer verplicht.

Zes literpakken

De FreshMilk biedt ruimte aan 6 literpakken melk. U sluit één pak aan en kunt 5 literpakken op voorraad houden. De koelkast is standaard 4ºC. Wanneer de FreshMilk veelvuldig gebruikt wordt, kunt u kiezen voor het reservoir. Deze biedt ruimte aan 7 liter verse melk; u hoeft de literpakken dan niet steeds te vervangen.

Bravilor Bonamat bepaalt de nieuwe norm voor de eenvoudigste bediening
Kom deze espresso machine bekijken

En, profiteer van de 10% korting als kennismaking!

Bij Il Caffè kan u altijd terecht voor een persoonlijk en deskundig advies. Vanzelfsprekend geven wij u een demonstratie van een espresso machine wanneer u een keuze heeft gemaakt. Wij weten zeker dat u volop zal genieten. Ook is de persoonlijke smaak van koffie erg bepalend. Ook daar weten wij alles van af en helpen u bij de juiste persoonlijke keuze.