IMPRESSA XS95 One Touch
IMPRESSA XS95 One Touch

IMPRESSA XS95 One Touch

10 December, 2015

Bij Il Caffè ESPRESSO SERVICE!

Onze showroom is iedere werkdag open 8:30 tot 16:30 uur. Ook kunt u vaak op zaterdag tot 12:30 uur terecht (maak wel eerst een afspraak).

Design

De design bedieningselementen zijn niet alleen optische highlights maar leveren ook een grote bijdrage aan het bedieningsgemak.

Eco-intelligentie

De IMPRESSA XS95 One Touch is zuinig op het milieu en uw portemonnee. Dankzij de Energie Spaar Modus (E.S.M.©) is de energiebehoefte zo’n 40% lager.

One Touch

Met één druk op de knop bereidt deze volautomaat uw koffiespecialiteit met melk, zonder het kopje te hoeven verplaatsen.

Compleet koffiesysteem

Samen met de optioneel verkrijgbare accessoires als een koppenwarmer, bijpassende melkkoeler of een afrekensysteem laat de machine zich modulair uitbreiden tot een complete koffie-oplossing.

Bij Il Caffè kan u altijd terecht voor een persoonlijk en deskundig advies. Vanzelfsprekend geven wij u een demonstratie van een espresso machine wanneer u een keuze heeft gemaakt. Wij weten zeker dat u volop zal genieten. Ook is de persoonlijke smaak van koffie erg bepalend. Ook daar weten wij alles van af en helpen u bij de juiste persoonlijke keuze.