XJ6 Professional
Zeer goed getest XJ6 Professional

XJ6 Professional

10 December, 2015

Bij Il Caffè ESPRESSO SERVICE!

Onze showroom is iedere werkdag open 8:30 tot 16:30 uur. Ook kunt u vaak op zaterdag tot 12:30 uur terecht (maak wel eerst een afspraak).

Technologieën

De XJ6 Professional is geheel gericht op een ultiem koffie-, espresso- en ristrettoresultaat, specialiteiten die dankzij het bedieningspaneel met keuzetoetsen eenvoudig met één druk op de knop worden bereid. Eén of twee kopjes gelijktijdig, volledig naar uw wensen. De koffie-volautomaat maakt eveneens indruk met de buitengewone eco-intelligentie. Met de intelligente Energie Spaar Modus en de Zero-Energy Switch draagt het apparaat actief bij aan een besparing op waardevolle energie.

Intelligent Fresh Water System

Het Intelligent Fresh Water System (I.F.W.S.©) vormt de voorbereiding op het gebruik van de unieke intelligente kit voor de verswateraansluiting. Deze doordachte vaste wateraansluiting van de nieuwste generatie levert altijd vers water voor een subliem koffieresultaat. De kit kan volledig worden geïntegreerd, en heeft hierdoor geen extra ruimte nodig. Im combinatie met een voorgeschakeld CLARIS filter is een optimale bescherming tegen kalk gewaarborgd en een perfecte waterkwaliteit gegarandeerd.

JURA Connect App

Een zender* en een app betekenen een ware revolutie in de communicatie tussen volautomaat en gebruiker of verkooppartner. Via Bluetooth® verstuurt JURA Smart Connect relevante informatie over tellerstanden en meldingen naar de smartphone. Daar kan deze informatie dankzij de gratis »JURA Connect« app altijd worden bekeken en desgewenst naar gedefinieerde e-mailadressen worden verstuurd. Nooit eerder waren afrekening en onderhoud zo comfortabel en eenvoudig.


*Smart Connect optioneel verkrijgbaar

Reiniging/hygiëne

Dankzij de geïntegreerde spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma's wordt het onderhoud tot een minimum gereduceerd, en is TÜV-gecertificeerde hygiëne gegarandeerd.

Individualiseerbaar

Dankzij de accessoires zoals de compacte betaalbox, de kopjeswarmer, de intelligente kit voor verswateraansluiting, de set afvoer koffieresidu/restwater XJ alsmede dankzij een aantrekkelijk assortiment aan meubelen kan voor ieder toepassingsgebied een optimaal en aan de behoeften aangepaste totaaloplossing worden samengesteld.

GIGA Value Protection

Bij een Premium volautomatische koffiemachine hoort uiteraard Premium Service. Speciaal voor gebruikers van de GIGA X9 Professional heeft JURA daarom de GIGA Value Protection ontwikkeld. In het zakelijke segment biedt alleen JURA waardebehoud van een volautomaat voor koffiespecialiteiten gedurende 25 maanden of 45.000 kopjes. Na 9 alsmede 18 maanden neemt onze service-afdeling contact met u op voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt. Uiteraard kosteloos en bij u op locatie. Voor alle details over onze uitgebreide Premium Service verwijzen we u naar de voorwaarden.

Bij Il Caffè kan u altijd terecht voor een persoonlijk en deskundig advies. Vanzelfsprekend geven wij u een demonstratie van een espresso machine wanneer u een keuze heeft gemaakt. Wij weten zeker dat u volop zal genieten. Ook is de persoonlijke smaak van koffie erg bepalend. Ook daar weten wij alles van af en helpen u bij de juiste persoonlijke keuze.